ОПИТ

Инженерни решения в производството с 30 години история и постижения.

ИНОВАЦИИ

Влагаме и развиваме последни тенденции в индустрията на световно ниво.

КАЧЕСТВО

Технологията на производство се основава на най-добри практики при опаковките.

УСТОЙЧИВОСТ

Стремим се към най-високи стандарти с отговорност към безопасността.

Фирма Гудекс АД е създадена 1992 година. Тя е специализирана в производството на метални винтови капачки, както и лакиране и литографиране на метал. Сертифицирана е по ISO 9001 през 2005 и не спира да работи в посока развитие и увеличаване на производствен капацитет. Дългогодишният опит и традиции, както и суровините, които се доставят от водещи европейски производители, са гаранция за качество на крайния продукт.

Гудекс АД разполага с високотехнологични производствени линии, както и собствени линии за лакиране и литография, което позволява да се съкрати времето за изпълнение на специфичните поръчки на нашите клиенти.
Екип от специалисти прави ежедневни тестове и следи за качеството и издръжливостта на винтовите капачките. Подлага ги на термични режими на пастьоризация и стерилизация, както и проверява тяхната устойчивост на различни субстанции като киселини, сол, захар и мазнини.

Производство

Произвеждаме широк асортимент от размери и разновидности метални винтови капачки тип (TO), отговарящи на световни стандарти за безопасност и качество.

Разчитайте на валидиран контрол и управление на производствените процеси.

Стъклени буркани и бутилки, съвместими с нашите продукти.